Ansøgning om optagelse

Vælg klasse:  7. klasse (elektronisk skema)                       8. / 9. klasse (elektronisk skema)

Vi modtager ikke flere ansøgninger til 7.klasse til flg. skoleår :

2018/2019
2019/2020
2020/2021
2021/2022
2022/2023

Du er velkommen til at sende en ansøgning til 8. og 9.klasse, men vi opretter IKKE nye klasser, så det er kun, hvis en elev forlader skolen, at der vil blive udbudt en plads.

Det er vigtigt at læse Frederiksberg Privatskoles almindelige bestemmelser, før ansøgningen udfyldes og afsendes. Klik på den ønskede blanket eller på almindelige bestemmelser.

Når skolen har modtaget ansøgningen og gebyret, opskrives barnet på skolens venteliste og der vil blive fremsendt en kvittering på e-mail, indenfor ca. 14 dage.

Gebyret udgør 400 kr. og indbetales til reg.nr. 7132  kt.nr. 001002249.
Venligst skriv skoleår og barnets navn ved indbetaling.

Skolen kan IKKE garantere plads til alle på ventelisten. Gebyret tilbagebetales ikke.

Frederiksberg Privatskoles almindelige bestemmelser.

Forældrebetalingen udgør pt. 1380 kr. pr måned i 12 måneder pr. år.
Hertil kommer forældrebetaling ved lejrskoler: Ved lejrskolen i 7. klasse ca. 2000 kr. og ved lejrskolen i 9. klasse ca. 3500 kr.

Såfremt der er plads, indkaldes barn og forældre til en optagelsessamtale med skolens leder.

Optagelsessamtalerne starter i oktober året før skolestart og kører frem til april.

Børn, der har været til optagelsessamtale og ønsker at begynde i 7. klasse på skolen, deltager i en forprøve i dansk og matematik. Formålet med forprøven er rettidigt at fange evt. faglige problemer i disse to hovedfag. I givet fald orienteres forældre og barn om de faglige huller, og der lægges en plan for, hvilke områder barnet bør arbejde med inden skolestart på Frederiksberg Privatskole. Optagelsen kan i visse tilfælde gøres betinget af, at eleven fra skolestart følger skolens tilbudsundervisning, der ligger efter normal skoletid to gange om ugen.

Skolen tilbyder ikke fransk som 2. fremmedsprog. Årsagen er, at meget få ansøgere har fransk i 5.-6. klasse.